top of page
Vyhledat

Ustájení

V současné chvíli nepřijímáme nové koně na ustájení!




V naší stáji nabízíme ustájení pro koně všech kategorií a velikostí v režimu 12/12 (přes den výběh, na noc box), nebo 24/7 venku. V každém výběhu je k dispozici přístřešek, voda, seno dle domluvy (nonstop x dávky).

Další příkrmy (jádro, granule, apod.) si každý majitel kupuje své. Krmí se 2x denně.

Koně chodí do výběhů v malých skupinkách, aby byl každý spokojený, nebyl ustrkovaný, nebo aby nedocházelo k rozbrojům a zraněním.

Dekování, dávání masky či chráničů dle domluvy.


V areálu je k dispozici písková jízdárna se zavlažováním, osvětlením a základním skokovým materiálem. V budoucnu přibudou překážky na Working Equitation. Dále kruhovka, mycí box, wc, sedlovna a klubovna.

Les pro vyjížďky začíná hned za areálem, není potřeba přecházet žádné silnice. V okolí jsou krásné terény, lesní cesty, louky, v dojezdové vzdálenosti i písáky na koupání, nebo hrad Kunětická Hora.

Do stáje je výborná dostupnost autem po hradubické rychlodráze, popřípadě autobusy, které jezdí z Hradce a Pardubic téměř každou hodinu.


311 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Volné místo pro jednoho koně

V blízké době se uvolní ustájení pro jednoho koně. Písčitý výběh, vhodné pro schvácené či obézní koně. Nabízíme každodenní dohled, krmení až 3x denně, seno dle přání nonstop či dávkování, celodenní př

Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page